Specializovaná mapa porostů obor a bažantnic
Drozda, Jiří ; Steinová, Šárka ; Ambrož, Robin ; Výzkumný ústav geotetický, topografický a kartografický, v.v.i.

Signatura: 51404

Nakladatelské údaje: Zdiby : Výzkumný ústav geotetický, topografický a kartografický, v.v.i. , 2019
Anotace: Cílem zpracování specializované mapy s odborným obsahem je nejenom dokladovat existenci mysliveckých zařízení (obor a bažantnic), a to jak funkčních tak i těch, které se nezachovaly do současnosti v původní podobě a účelu, ale i shromáždit dostupné informace o porostech v těchto objektech a formou jednoduchých pasportů tyto informace poskytnout širokému okruhu potenciálních uživatelů. The aim of the creation of specialized map with professional content is not only to prove the existence of hunting objects (deer-parks and pheasants), both functional and abolished in its original form, but also to collect available information about the stands and to provide this information to a wide range of potential users in the form of simple passports.
Anotace: Cílem zpracování specializované mapy s odborným obsahem je nejenom dokladovat existenci mysliveckých zařízení (obor a bažantnic), a to jak funkčních tak i těch, které se nezachovaly do současnosti v původní podobě a účelu, ale i shromáždit dostupné informace o porostech v těchto objektech a formou jednoduchých pasportů tyto informace poskytnout širokému okruhu potenciálních uživatelů.
The aim of the creation of specialized map with professional content is not only to prove the existence of hunting objects (deer-parks and pheasants), both functional and abolished in its original form, but also to collect available information about the stands and to provide this information to a wide range of potential users in the form of simple passports.

Citace: DROZDA, Jiří, Šárka STEINOVÁ a Robin AMBROŽ. Specializovaná mapa porostu obor a bažantnic v časové ose od jejich vzniku do současnosti. Zdiby: Výzkumný ústav geodetický, topografický a kartografický, 2020. Dostupné také z: http://knihovna.vugtk.cz/record/195981

Typ publikace: certifikovaná metodika
Odkaz: http://knihovna.vugtk.cz/record/195981/files/Nmap03_Obory_Popis_metod-a-vysledku.pdf; http://knihovna.vugtk.cz/record/195981/files/Nmap03_Obory_Pruvodni_zprava.pdf; http://knihovna.vugtk.cz/record/195981/files/Nmap03%20Porosty.pdf

Záznam se nachází v těchto sbírkách:
Výsledky VÚGTK > Podle útvarů / oddělení > 23: Odvětvové informační středisko
Výsledky VÚGTK > Vědečtí výzkumníci > Ing. Jiří Drozda
Dokumentační centrum VÚGTK > Šedá literatura VÚGTK
Výsledky VÚGTK > Výsledky RIV
Služební záznamy knihovny > NUSL

 Záznam vytvořen 2020-01-02, poslední editace 2021-08-11


(Sign. 51401/1):
Stáhnout fulltextPDF
(Sign. 51401/2):
Stáhnout fulltextPDF
Fulltext:
Stáhnout fulltextPDF
Hodnotit tento dokument:

Rate this document:
1
2
3
 
(Ještě nerecenzováno)