RPAS - Remotely piloted aircraft systems; první
Pavelka, Karel ; Šedina, Jaroslav ; Pacina, Jan ; Plánka, Ladislav ; Karas, Jakub ; Šafář, Václav ; České vysoké učení technické v Praze

Signature: 51291
ISBN: 978-80-01-05648-6

Published: Praha : České vysoké učení technické v Praze , 2016
Annotation: cze Kniha se zabývá historií, použitím, výpočty efektivity a legislativními otázkami nasazení RPAS v České Republice. Problematika je v jednotlivých kapitolách velmi podrobně a alternativně popsána, s cílem rozšíření povědomí široké odborné veřejnosti o možnostech těchto technologií na poli mapování a dálkového průzkumu Země.
Annotation: Kniha se zabývá historií, použitím, výpočty efektivity a legislativními otázkami nasazení RPAS v České Republice. Problematika je v jednotlivých kapitolách velmi podrobně a alternativně popsána, s cílem rozšíření povědomí široké odborné veřejnosti o možnostech těchto technologií na poli mapování a dálkového průzkumu Země.

Citation: ŠAFÁŘ, Václav, Jakub KARAS, Jan PACINA, Karel PAVELKA, Ladislav PLÁNKA a Jaroslav ŠEDINA. RPAS - Remotely Piloted Aircraft System. Praha: České vysoké učení technické v Praze, 2016, 164 s. ISBN 978-80-01-05648-6.

Extent: 164
Keywords: RPAS ; remotely piloted aircraft system
Publication type: monografie
Notes: studovna
Bibliography note: Obsahuje bibliografické údaje

The record appears in these collections:
Focus on VÚGTK > VÚGTK Departments > GIS & Cadastre
Focus on VÚGTK > Researchers > Václav Šafář
Library VÚGTK > Books
Focus on VÚGTK > RIV

 Record created 2017-05-22, last modified 2019-05-24



Rate this document:

Rate this document:
1
2
3
 
(Not yet reviewed)