RPAS - Remotely piloted aircraft systems; první
Pavelka, Karel ; Šedina, Jaroslav ; Pacina, Jan ; Plánka, Ladislav ; Karas, Jakub ; Šafář, Václav ; České vysoké učení technické v Praze

Signatura: 51291
ISBN: 978-80-01-05648-6

Nakladatelské údaje: Praha : České vysoké učení technické v Praze , 2016
Anotace: cze Kniha se zabývá historií, použitím, výpočty efektivity a legislativními otázkami nasazení RPAS v České Republice. Problematika je v jednotlivých kapitolách velmi podrobně a alternativně popsána, s cílem rozšíření povědomí široké odborné veřejnosti o možnostech těchto technologií na poli mapování a dálkového průzkumu Země.
Anotace: Kniha se zabývá historií, použitím, výpočty efektivity a legislativními otázkami nasazení RPAS v České Republice. Problematika je v jednotlivých kapitolách velmi podrobně a alternativně popsána, s cílem rozšíření povědomí široké odborné veřejnosti o možnostech těchto technologií na poli mapování a dálkového průzkumu Země.

Citace: ŠAFÁŘ, Václav, Jakub KARAS, Jan PACINA, Karel PAVELKA, Ladislav PLÁNKA a Jaroslav ŠEDINA. RPAS - Remotely Piloted Aircraft System. Praha: České vysoké učení technické v Praze, 2016, 164 s. ISBN 978-80-01-05648-6.

Rozsah: 164
Klíčová slova: RPAS ; remotely piloted aircraft system
Typ publikace: monografie
Poznámky: studovna
Poznámky: Obsahuje bibliografické údaje

Záznam se nachází v těchto sbírkách:
Výsledky VÚGTK > Podle útvarů / oddělení > 21 : GIS & Katastr
Výsledky VÚGTK > Vědečtí výzkumníci > Ing. Václav Šafář
Výsledky VÚGTK > Výsledky RIV
Knihovna VÚGTK > Knihy

 Záznam vytvořen 2017-05-22, poslední editace 2019-05-24



Hodnotit tento dokument:

Rate this document:
1
2
3
 
(Ještě nerecenzováno)